راز اینورتر جوشکاری

امروزه بازار انواع ابزار برقی داغ است و یک نوع از این ابزار ها ، دستگاه جوش یا اینورتر جوشکاری می باشد . اینورتر جوشکاری ابزاری کاربردی می باشد که امروزه رکن اصلی در ساخت و ساز و چسباندان فلزات می باشد . ما در این مقاله قصد داریم شما را با جوشکاری با اینورتر آشنا کنیم  و بهترین اینورتر ها موجود در بازار را مورد بررسی قرار دهیم . 

 

 


تاریخچه جوشکاری

اما پیدایش جوشکاری به روش قوس الکتریکی به سال ۱۸۰۲ باز می گردد ، زمانی که دانشمندی روسی به نام واسیلی ولادیمیر پتروف پی برد که اگر دو تکه زغال چوب را به قطب های باتری بزرگی وصل نموده ، آن ها را به هم تماس داده و سپس کمی از هم جدا کنیم ، قوسی میان دو تکه زغال پدید آمده ، انتهای ذغال ها از شدت گرما سفید شده و نور خیره کننده ای گسیل می شود . هفت سال بعد فیزیک دان انگلیسی به نام دیوی آزمایش مذکور را انجام داد ، پدیده توضیح داده شده را مشاهده و تایید نمود و پیشنهاد کرد که آن به احترام ولادیمیر پتروف ، قوس ولتا نامیده شود .

 


انواع دستگاه جوش


- ترانس جوشکاریقبل از عرضه اینورتر ها در بازار ترانس ها برای جوشکاری استفاده می شد این دستگاه دارای ابعاد بزرگ و وزن بسیار سنگین بودند و با مصرف برق بالا برق از لحاظ اقتصادی استفاده از این دستگاه به صرفه نبود و همین امر دلیلی برای ساخت اینورتر های جوشکاری شد  .

دستگاه جوش صنعتی هلوی UNIVERSAL 450

 
- اینورتر جوشکاریاینوتر جوشکاری نسل جدیدی از دستگاه های جوش می باشد که کمک فروانی به بشر در ضمینه جوشکاری می کند . دستگاه اینوتر از لحاظ ابعاد یک چهارم ترانس های جوشکاری می باشد . منبع تغذیه دستگاه جوش اینورتر جریان بالایی را در جوشکاری فراهم می کند که این مقدار جریان خروجی و ولتاژ توسط نرم افزارهای کامپیوتری قابل تنظیم و کنترل می باشد .

 

اینورتر جوشکاری رونیکس مدل RH-4604

 

 

برتری اینوتر جوشکاری :

  • افزایش کیفیت جوشکاری های انجام شده

  • کاهش مصرف انرژی توسط دستگاه جوش
  • عدم ایجاد آلودگی صوتی
  • توانایی کنترل سریع مشخصات دینامیکی دستگاه
  • راندمان کاری بالاتر دستگاه جوش های اینورتر
  • قابلیت حمل آسان به دلیل سبک بودن دستگاه
  • قوس پایدار و تعدال مناسب قدرت قوس

 


 

مقایسه دستگاه جوش

 

تفاوت های ترانس و اینورتر جوش

ترانس و اینوتر جوشکاری علاوه بر تفاوت های ظاهری داری تفاوت های دیگه ای می باشد . تفاوت اصلی دستگاه جوش با ترانس در نحوه تبدیل جریان AC به جریان DC می باشد . در دستگاه جوش های قدیمی جهت تبدیل شدت جریان برق کم AC با ولتاژ بالا به جریان برق بالا AC با ولتاژ پایین از یک ترانسفورماتور هسته آهنی بزرگ استفاده می کردند . سپس جریان AC بدست آمده به وسیله ریکتی فایر به جریان DC تبدیل می شد اما در دستگاه جوش های اینورتر از همان ابتدا ورودی AC توسط یک ریکتی فایر به DC تبدیل می شود . این جریان فرکانس بالایی بین ده هزار تا بیست هزار هرتز تولید می کند . به دلیل استفاده از مدارهای الکترونیکی به جای هسته های آهنی در هنگام خرید دستگاه جوش اینورتر باید دقت داشت که کیفیت قطعات و لوازم یدکی آن مناسب بوده و در بازار موجود باشند . هزینه تولید دستگاه های اینورتر نسبت به نمونه های دستگاه جوش قدیمی به دلیل تکنولوژی به کار رفته در آن ها ، پایین تر بوده و همچنین دارای قدرت جوش بهتر و مستحکم تری هستند ، علاوه بر اینکه امکان استفاده از انواع الکترود ها در آن ها وجود دارد . این قابلیت ها و ویژگی های مثبتی که دستگاه های جوش اینورتر دارند باعث شده تا در سال های اخیر جوشکاران گرایش زیادی به خرید و استفاده از این نوع دستگاه های جوش داشته باشند  . 

 


 

کلام آخر 

ما در این مقاله به بررسی انواع دستگاه جوش (اینورتر و ترانس) پرداختیم و تارخچه و تفاوت های این دستگاه ها را بررسی نمودیم . امیدوارم از مطالب موجود در این پست نهایت استفاده را برده باشید . شما عزیزان می توانید انواع دستگاه جوش مورد نیاز خود را در بازار از سایت خاجی کالا مشاهده و خرید نمایید . با ورود به سایت خاجی کالا می توانید از تخفیف های ویژه این فروشگاه اینترنتی بهره مند شوید .